Problem loading page

sagalout

Well-known member
Joined
Sep 11, 2007
Messages
3,272
Reaction score
7
Location
Ross on Wye
I can preview a message by hovering on the title but when I clickety click click the thread I get a "problem loading page error". I am not going to be able to read any responses to this so I just hope the techie types will fix it and as if by magic it will all work again.
 

umer g

New member
Joined
Aug 7, 2013
Messages
1
Reaction score
0
:w This post is so great and nice :w

I can preview a message by hovering on the title but when I clickety click click the thread I get a "problem loading page error". I am not going to be able to read any responses to this so I just hope the techie types will fix it and as if by magic it will all work again. :w
 

mick b

Well-known member
Joined
Mar 3, 2010
Messages
2,176
Reaction score
1
Location
Wessex
Yep its been happening to me recently as well, even today I have had to log back in because my post wouldn't load.

This forum used to run like a dream, but there now seems to be a glitch in the programme which raises it ugly head every so often.

In my experience its something to do with the adverts running up the left hand side of the screen because I get similar problems from other sites using them.

And I haven't loaded IOS 7 yet!
 

barbelboi

Well-known member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
12,628
Reaction score
136
Location
The Nene Valley
Yep its been happening to me recently as well, even today I have had to log back in because my post wouldn't load.

This forum used to run like a dream, but there now seems to be a glitch in the programme which raises it ugly head every so often.

In my experience its something to do with the adverts running up the left hand side of the screen because I get similar problems from other sites using them.

And I haven't loaded IOS 7 yet!
Use 'adblock' Mick then you won't get any ads on screen.
 
Top